Toppkommande Xiaomi-telefoner att se upp för 2019

Toppkommande Xiaomi-telefoner att se upp för 2019

Android Go

Xiaomi började 2010 som ett mjukvaruföretag som driver MIUI, en Android-baserad anpassad ROM och senare Xiaomi Mi 1-smartphone, tillkännagavs i augusti 2011. Under de närmaste åren fick den snabbt marknadsandelar i Kina och så småningom spred sig till Indien och andra länder. Från och med idag är det en av de ledande smarttelefontillverkarna på planeten känd för sina aggressivt prissatta Android-telefoner. Så vad förväntar vi oss av Xiaomi 2019? Låt oss börja.

Xiaomi-telefoner att se upp för 2019

Här är en lista över de kommande Xiaomi-telefonerna, utan någon särskild ordning, som vi förväntar oss att lansera i år.

1. Poco F2

Poco F2

Förra augusti återupplivade Xiaomi marknaden med lanseringen av ett nytt undermärke. Ja, vi pratar om ingen ringare än Xiaomi Poco F1 (recension). Den packade funktioner i en flaggskeppstelefon till ett otroligt lågt pris. Den indiska e-comm-jätten Flipkart, som var det exklusiva uttaget för den här telefonen, har lovat att Pocophone F2 kommer att lanseras under första halvåret 2019. På senare tid har vi många läckor och rykten som antyder den kommande K20-serien för att besöka Indien under Poco moniker.

LÄS OCH: Redmi Note 7 vs Redmi Y3 vs Realme U1 Jämförelse: Pris och specifikationer

2. Mi A3

Uppmanar till en utmaning!  VINNA MEDALJEN!

Mi A-serien körs på lätt och ren lagerprogramvara från Android One. Efter Mi A1 och Mi A2 kan den kommande Mi A3 vara den som är värt att vänta på i denna portfölj. De kommer med garanterade 3 års månatliga säkerhetsuppdateringar och 2 års Android-plattformsuppdateringar.

LÄS OCH: Xiaomi Mi A3: Allt vi vet hittills

Xiaomis Mi A-sortiment kan förenas med en annan enhetsmodell med kodnamnet “orchid_sprout”. Suffixet _sprout i kodnamnet används i kodnamnen på nästan alla Android One-enheter som är certifierade av Google. Det är också en del av kodnamnen på Xiaomis nuvarande Android One-smartphones. (Källa: XDA)

3. Xiaomi vikbar telefon

Kolla in den här speciella videon från #Xiaomi President och grundare Bin Lin, som visar en mycket speciell telefonprototyp … 😎

Vad tycker alla att vi ska namnge den här telefonen? 🤔 # InnovationForEveryone pic.twitter.com/1lFj3nM7tD

– Donovan Sung (@donovansung) 23 januari 2019

Tillbaka i mars 2017 rapporterades det att Xiaomi lämnade in patent i Kina, vilket antydde några pågående arbeten med vikbara smartphones.

Vikbara telefoner kan spela en viktig roll i framtiden för smartphones. Och Xiaomi vill också ha en del av kakan, eller hur? Vi har fått en glimt av enheten tack vare läckage, officiellt eller inte. När den är vikad anpassar sig ikonerna och programvarugränssnittet till den nya formfaktorn. För mer information, gå vidare till den dedikerade artikeln.

4. Redmi Pro 2

Redmi Pro 2Redmi Pro 2 följer designelementen från Redmi Note 7 Pro (recension). Den uppenbara skillnaden skulle vara dess hackfria 6,39 tum och med FHD + upplösningsskärm. Detta kommer med en fingeravtrycksläsare och Gorilla Glass 5-skydd.

Det skulle använda popup-kameramodulen för att hysa 20MP främre kamera. Redmi Pro 2 kan också låna 48MP-sensorn från Note 7 Pro. Berättelsen på gatan är att telefonen kan drivas av ett 3600 mAh batteri som stöder 27W snabb laddning.

5. Mi Mix 4

Precis som Mi 9 kan Mi Mix 4 också ha en trippelkamera. Det finns rykten om att Mi Mix 4 tydligen kommer att ha en periskoplins, vilket skulle underlätta större optisk zoom utan att kompromissa med kroppens tjocklek. Det kommer sannolikt att dela samma Snapdragon 855-chipset. För närvarande kanske det inte verkar som om Mi Mix 4 ger något annat till bordet. Men lanseringen är långt ner. Och vi kunde samla fler godbitar då.

6. Redmi 7A

Redmi 7A skulle vara en nedskuren version av Redmi 7-telefonen. Så vi kan förvänta oss en liten stöta från den tidigare generationen men ändå lägre än storebror Redmi 7. Det finns också deras Redmi Go-telefon. Så vi är angelägna om att se hur företaget placerar den här telefonen.

7. Redmi 7 Pro

När dess syskon anländer kommer Redmi 7 Pro att lanseras i landet inom några månader. Från det förflutna kunde vi härleda att den här telefonen kunde ha ett större batteri, skärm, lagring och bättre skärmupplösning. Xiaomi hade plågats av oskiljbar design och mindre uppgraderingar. Men den här gången kan saker och ting förändras och vi håller fingrarna korsade.

8. Redmi Note 7-serien (lanserad)

Redmi Note 7 och Redmi Note 7 Pro (recension) gick in och vred den indiska smarttelefonmarknaden upp och ner. Varumärket förde telefonerna med en ny design, kraftfull hårdvara och anmärkningsvärd kamera, allt till ett prisvärt pris. Medan Pro-varianten har en 48MP-huvudkamera, SD675-chipset och mera minne / lagringsalternativ, har basmodellen en 12MP primär kamera och SD660 SoC. Vila, telefonerna är bland de bästa valen i sina respektive prislappar.

LÄS OCH: Xiaomi Redmi Note 7 Pro gör global debut i Indien tillsammans med not 7

9. Redmi Y3

Redmi Y3 (recension) är en selfiecentrerad telefon med en 32MP Super Selfie-kamera. Resten av telefonen har en smart listad lista med specifikationer. De bakre kamerorna inkluderar en 12MP + 2MP duo, en 6,26-tums Dot Notch IPS LCD-skärm, ett 4000 mAh batteri, Android 9.0 Pie-baserad MIUI 10 som fungerar på ytan ovanpå en 14 nm 1,8 GHz Qualcomm Snapdragon 632 chipset.

LÄS OCH: 5 bästa Xiaomi Redmi Y3-alternativ att köpa i 2019

10. Redmi 7 (lanserad)

Redmi Y3

Redmi 7 (recension) har en 6,26-tums skärm med vattendroppar med HD + -upplösning och bildförhållande 19: 9. Under huven kör den Qualcomm Snapdragon 632-processorn i kombination med ett 4000 mAh-batteri.

LÄS OCH: Redmi Note 7 vs Redmi Y3 vs Realme U1 Jämförelse: Pris och specifikationer

Optiken inkluderar en 12MP + 2MP kamerakombination på baksidan och en 8MP-sensor fram. Det har också ansiktslåsning, ett 3,5 mm hörlursuttag, fingeravtryckssensor och IR-blaster också.

11. Mi 9 (lanserad)

Mi 9 är Xiaomis flaggskeppsdeltagare i sitt hemland med avancerade specifikationer som en 5G-utrustad SD855-chipset i kombination med 6 GB RAM och 128 GB inbyggt lagringsutrymme, en 3 500 mAh kraftcell med 27 W snabb laddningsstöd osv under huven. Fasaden har en 6,4-tums FHD + AMOLED-skärm med ett vattendroppskår som innehåller en 20MP Sony IMX576-sensor. Bakre panelen har en 48Mp + 16Mp + 12Mp kameratriplett.

12. Xiaomi Blackshark 2 (lanserad)

Xiaomi Black Shark 2

Spelflaggskeppet Blackshark 2 kommer med en Octa-core Snapdragon 855 SoC med hjälp av Adreno 640 GPU och 12 GB RAM. Du kan också ta det i 8 GB RAM + 256 GB lagring eller 6/8 GB RAM med 128 GB lagring.

Telefonen har en massa spelförbättrande funktioner, både hårdvarumässigt och mjukvarumässigt. Den drivs av ett enormt 4000 mAh batteri som stöder 27W snabb laddning.

13. Redmi Go (lanserad)

Redmi Go (recension) som framgår av namnet är en Android Go-telefon. Detta betyder helt enkelt att telefonen körs på en skräddarsydd nedskuren version av lager Android 8.1. du kan också ladda ner liteversionerna av populära appar som Facebook Lite, Messenger Lite, Twitter Lite, Ola lite, Uber Lite, Tiktok Lite, Mint (browser) Lite, etc från Google Play-butiken.

Vila, telefonen kommer med det väsentliga när det gäller hårdvaruspecifikationer. Du får en 5-tums HD-skärm, en 8MP bakre kamera (med LED-blixt) och 5MP Auto-HDR-aktiverad främre kamera, ett 3000 mAh batteri och kraften på 1,4 GHz Qualcomm Snapdragon Quad-core 425 chipset i kombination med Adreno 308 GPU.

Så vilka av dessa är du glada för?

Folk förväntar sig valuta för pengarna när det gäller varumärket Xiaomi. Deras fans skulle vänta på att några spännande telefoner skulle komma ut i år. Vi har listat några telefoner här med ryktade och läckta specifikationer.

Ta dem med en nypa salt tills någon officiell bekräftelse från företaget slutar. Eftersom Redmi nu är ett separat undermärke kommer många av de prisvärda att dike Xiaomi moniker. Vi genomsöker webben för uppdateringar om kommande Xiaomi-telefoner och kommer att hålla dig uppdaterad. Tills dess, låt oss veta i kommentarerna om de Xiaomi-telefoner du är mest upphetsad för.

LÄS OCH: Redmi Note 7 Med 48MP-kamera och glasfinish lanserad: Pris, specifikationer

Xiaomi-telefoner att se upp för 2019

Telefoner Pris*
Poco F2 Rs. 25,999
Mi A3 Rs. 15,990
Vikbar telefon ** Rs. 75 000
Redmi Pro 2 Rs. 11, 990
Mi Mix 4 Rs. 35 000
Redmi 7A Rs. 5500
Redmi 7 Pro Rs. 9.500
Redmi Note 7 Rs. 9,999
Redmi Note 7 Pro Rs. 15,499
Redmi Y3 Rs. 9, 999
Redmi 7 7500 Rs
Mi 9 Rs. 39.748
Svart haj 2 Rs. 38, 328
Redmi Go Rs. 5000

* Förväntade priser ** Namn TBA